Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Label to watch

Rondinella

Opvallende kinderschoenen

Al 3 generaties lang maakt het Italiaanse merk Rondinella natuurlijke en veilige kinderschoenen met de beste materialen.

 

Veronique, onze aankoopster voor onze kinderschoenen kiest voor het merk Rondinella,
omdat de collecties speels, uitgesproken en kwalitatief zijn.

Geschiedenis

Alles begon in 1936, toen Alfredo Romagnoli en zijn vrouw Lola een klein schoenenatelier begonnen in Monte San Giusto, een klein dorpje omringd door de heuvels in de regio Marche. Deze regio heeft een grote traditie en cultuur van Italiaans schoenmaken.

3 generaties

De schoenen die in deze werkplaats werden geproduceerd, vielen op door hun kwaliteit en stijl. Al snel werden ze ook opgemerkt op de markten in de buurt. Ondertussen is Rodinella al drie generaties toegewijd aan hetzelfde vak en verenigd door hetzelfde doel: vorm geven aan schoenen die kleine voetjes op een natuurlijke en veilige manier laten groeien, met de beste materialen.

Collecties

De collecties van Rodinella zijn speels, kleurrijk en origineel. Je vindt ze in opvallende kleuren en ontwerpen, met een ruime keuze aan stijlen. De kinderschoenen laten een kind écht kind zijn. Door het gebruik van kwalitatieve materialen kunnen de schoenen tegen een stootje, wat voor kids echt een must is.