Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Label to watch

Nathalie Vleeschouwer

Belgian designer

Nathalie Vleeschouwer biedt subtiele elegantie aan elke vrouw met karakter die vol zelfvertrouwen actief van het leven wil genieten. 

Rika, onze aankoopster voor onze damesafdeling Boutique en Casual kiest voor het merk Nathalie Vleeschouwer,
omdat het merk elegantie en vrouwelijkheid uitstraalt en de collectie bestaat uit veel kleur en heeft originele combinaties. 

Nathalie Vleeschouwer

De Belgische ontwerpster lanceerde haar collectie in 2011, de wortels van haar modehuis gaan terug tot 1990. Inspiratie komt uit alle windhoeken, maar wordt door Nathalie en haar creatief team gedistilleerd in het hoofdkwartier in Antwerpen. Doordat de ziel van de collectie onvoorwaardelijk verbonden is met de ontwerpster zelf, heeft de collectie een authentiek karakter en evolueert deze continu, net zoals Nathalie’s creatieve hersenspinsels. Ervaring, vakmanschap en duurzame samenwerkingen met een handvol leveranciers en ateliers staan aan de basis van elk kledingstuk dat haar naam draagt. 

Wie is Nathalie? 

Nathalie Vleeschouwer bestaat echt. Ze is de ontwerpster van de collectie, maar ze is ook een echtgenote, moeder van 3 kinderen en 2 honden, reizigster, natuurliefhebber, citytripper, zwemmer, fijnproever, … 

Nathalie geniet actief van het leven en haar kleding speelt daarin een belangrijke rol. Het zorgt voor zelfvertrouwen, ondersteunt haar in al haar activiteiten en is zo deel van haar leven. Er is maar één Nathalie Vleeschouwer, maar veel vrouwen zullen zich in Nathalie herkennen.

Hoe is de collectie ontstaan? 

Nathalie Vleeschouwer kreeg mode al van thuis uit mee, haar vader was inkoper bij een kledinggigant en als kind deed ze al niets liever dan mee te gaan naar de grote kledingfabrieken. De Modeacademie in Antwerpen was de volgende logische stap, maar op 22-jarige leeftijd ruilde ze de Academie in voor haar eigen leerschool.

Ze startte in 1990 met Fragile, een zwangerschapscollectie. Het was ongezien in die tijd om zwangerschapskleding modieus te maken. Nathalie werd zo een van de mondiale pioniers voor de zwangerschapsmode. De collectie had succes van Antwerpen tot Tokio, vele andere merken zijn in Fragile ’s voetsporen getreden.

Aangemoedigd door de bekroning met de Womed Award in 2010 voor vrouwelijk ondernemerschap voelde Nathalie zich klaar voor een nieuw verhaal, naast Fragile. Om het authentieke karakter van deze nieuwe collectie te onderstrepen, kreeg deze haar eigen naam, Nathalie Vleeschouwer.

Wie maakt jouw favoriete stuks? 

Nathalie Vleeschouwer is de hoofdontwerpster binnen een creatief team en werkt met een eigen patroonmaakster. Elk ontwerp wordt van A tot Z door ons team uitgewerkt. We streven naar vertrouwensrelaties met al onze leveranciers en fabrikanten en daarin is transparantie en een langetermijnsamenwerking essentieel. We bezoeken onze partners dan ook geregeld op de werkvloer om de banden te versterken en een echte vertrouwensrelatie op te bouwen met wederzijds respect.

Shop nu

Nathalie Vleeschouwer