Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Label to watch

Munthe

Voor vrouwen, door vrouwen

Munthe is een luxe confectiekledinglabel voor dames, opgericht in 1994 en gevestigd in Kopenhagen.

Fried'l Deleye, onze aankoopster voor onze damesafdeling Premium en Bekult kiest voor het merk Munthe,
omdat het merk de stijl van de Scandinavische vrouw vertegenwoordigt. Funky prints, tijdloze items, natuurlijke kleuren en allemaal met een eigen bijzondere Munthe twist. 

Stijl Munthe

De kenmerkende stijl van het merk vertegenwoordigt de zorgeloze houding van de Scandinavische vrouw; Mooie pakken die sterk maar niet onvrouwelijk zijn, zwierige silhouetjurken, artistieke handgeschilderde prints en een constante innovatie in stoffen.

Ontwerp Munthe

Munthe stelt een modetraditie samen die verder gaat dan de garderobe. Het draait allemaal om het kopen van een levensstijl en het waarderen van gedeelde waarden. Boeiende signalen uit kunst, natuur, muziek, fotografie en trends.

Het ontwerp van Munthe is vooral bekend om zijn artistieke handgeschilderde prints, vrouwelijke silhouetten gecombineerd met contrasterende kenmerken, die worden getoond in zes jaarlijkse collecties. Met een voorliefde voor unieke details en goed uitgevoerde ideeën, is Munthe synoniem geworden voor kleding die gemaakt is om gedragen en geliefd te worden in zowel ontspannen als feestelijke situaties.

Naja Munthe

De vrouw achter Munthe (Naja Muntheis) oprichter en creative director, die bekend staat om haar mooie en gedegen ontwerpen. 

Haar visie is om een merk te creëren dat zijn relevantie nooit verliest. De collecties van Munthe bieden een breed scala - van out-there ontwerpen tot verbluffende, handige garderobestijlen die van look naar look kunnen worden overgedragen.

Hun belangrijkste doel met Munthe is om vrouwen te inspireren. Hun interne slogan is "voor vrouwen, door vrouwen". ze streven ernaar om kleding te creëren die de constante ontwikkeling van persoonlijke stijl stimuleert. Naja jaagt niet alleen op trends, in plaats daarvan ontwerpt ze instinctief om de Scandinavische stijl vast te leggen die vrouwen hier altijd hebben omarmd. 

Shop nu

Munthe