Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Label to watch

Lyle & Scott

Masters of modern style since 1874

Lyle & Scott maakt kleding om je levensstijl 24u/dag te verbeteren. Ze zitten tenslotte al 141 jaar in het vak. Voor hen gaat het om het cultiveren van een persoonlijke stijl in plaats van het overnemen van trends en daarom zijn ze geobsedeerd door de details die in hun producten worden verwerkt en hun collecties veelzijdig maken.

Veronique, onze aankoopster voor onze herenafdeling Bekult kiest voor het merk Lyle & Scott,
omdat het een sober, sportief en kwalitatief merk is met de juiste portie kleur. 

Missie

Hun missie is om verantwoordelijk te handelen, transparant te zijn en op een manier te werken die het leven van mensen verbetert en de planeet beschermt.

Doelen

Ze hebben hunzelf een reeks duurzaamheidsdoelstellingen gesteld die ze de komende drie jaar moeten behalen. Deze doelstellingen zijn opgesplitst in 3 elementen: People, The Planet & Product, zodat ze hun evenveel kunnen concentreren op de dingen die voor hun het belangrijkst zijn.

Product made to last 

Ze ontwerpen en ontwikkelen producten met de bedoeling een langere dan gemiddelde levensduur te hebben en om dit te bereiken gebruiken we hoogwaardige stoffen en afwerkingen, de beste productietechnieken en ze testen onze kledingstukken grondig om er zeker van te zijn dat er was na wasbeurt minimale veranderingen optreden.

Liefdadigheid 

Ze zijn onlangs begonnen met het steunen van CALM (Campaign Against Living Miserably), een liefdadigheidsinstelling die een beweging leidt tegen zelfmoord door mannen, de grootste moordenaar van mannen onder de 45 in het VK. Ze hebben de komende 12 maanden een aantal opwindende nieuwe initiatieven waarvan ze hopen dat ze CALM en het geweldige werk dat ze doen positief zullen ondersteunen.

Shop nu

Lyle & Scott