Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Label to watch

Les Deux

Trendy Deens design

Het Deens fashionlabel Les Deux is van topkwaliteit en steeds tot in de puntjes afgewerkt. Het merk ontwerpt en produceert herenkleding dat stijlvol en elegant is. 

 

Veronique, onze aankoopster voor onze herencollectie kiest voor het herenlabel Les Deux,
omdat het combineerbare kledingsstukken zijn van hoge kwaliteit.

Over Les Deux

Het merk werd gelanceerd in de Deense hoofdstad Copenhagen, door twee jongens: Virgil Nicholas en Adreas von der Heide. Les Deux is een enorm opkomend en populair label. Het merk helpt niet alleen in de modewereld het verschil te maken, maar heeft ook liefdadigheidswerk opgestart in Zambia. Men bouwde er een school en zorgt ervoor dat de plaatselijke bevolking een betere toekomst krijgt. 

Collecties

Wie een outfit van Les Deux shopt, kiest voor heerlijke en hoge kwaliteit. Veel van Les Deux kledingstukken zijn heel Scandinavisch: simpel en combineerbaar. De collecties zijn ruim en gevarieerd. Zo heb je voor elk moment van de dag een passend kledingstuk. 

Visionaire levensstijl

Bij Les Deux geloven ze in het verenigen van menselijke relaties over fysieke en culturele grenzen heen. Dit door een visionaire levensstijl te definiëren, die gebaseerd is op medeleven, creativiteit en de vrijheid om hoog te mikken. Vandaar hun premium kleding. 

Shop nu

Les Deux