Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Label to watch

Laurence Delvallez

Belgische statement juwelen

Het Belgische merk Laurence Delvallez geeft vrouwen superkrachten met handgemaakte statement juwelen. Want statement sieraden kunnen een verschil maken. 

 

Veronique, onze aankoopster voor onze juwelen kiest voor het Belgische merk Laurence Delvallez,
omdat de collecties een statement maken en rijk zijn aan kleuren, texturen en vormen.

Over Laurence Delvallez

Al van kindsbeen af is Laurence Delvallez gefascineerd door kleuren, mode, materialen en kunst. Ze leerde de knepen van het vak, juweelontwerp, aan in Sint-Lucas in Antwerpen. Een passie waar ze nog steeds elke dag mee bezig is. In haar ontwerpen vind je soberheid maar ook tegenpolen, net zoals Laurence Delvallez zelf is. 

Collecties

Elk juweel uit haar collecties getuigt duidelijk van haar onmiskenbaar gevoel voor esthetiek. De juwelen voegen een statement toe aan elke outfit.  De inspiratie haalt ze uit trends die zij van kortbij opvolgt, maar ook uit allerlei prikkels uit haar leven, zoals een museumbezoek of een reis. Deleye heeft een heel ruim en uitgebreide collectie Laurence Delvallez juwelen in voorraad. Ringen en oorbellen en deze in vele modellen en kleuren.   

Belgisch en handgemaakt

De materialen die ze gebruikt zijn hoofdzakelijk van Europese oorsprong. Ze heeft zelfs dezelfde leverancier als Armani en Marni. Haar collecties worden gemaakt in haar atelier in Waregem, West-Vlaanderen.

Shop nu

Laurence Delvallez