Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Label to watch

Julia June

in love with fabulous fashion

Julia June is er voor vrouwen die met zelfvertrouwen een unieke identiteit durven aannemen. Hun dynamische persoonlijkheid is net zo aanstekelijk als de gedurfde designs van het merk.

Belgisch modemerk
Het Belgische modemerk Julia June ontwierp het eerste ontwerp in het jaar 2012. In dat jaar richten de ontwerpers van het merk zich voornamelijk op het ontwerpen van voornamelijk trendy kleding die vrouwelijkheid en romantiek uitstraalden.
 
Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige stoffen die de levendige kleuren uit de ontwerpen en de details goed doen uitblinken. Binnen het merk Julia June heb je de keuze uit verschillende soorten kledingstukken die geschikt zijn voor alle dames die een grote waarde hechten aan mode en aan de laatste trends op dit gebied.
Uitgebreide collectie

De collectie van het merk Julia June is zeer uitgebreid en bestaat voornamelijk uit de elegante jurkjes en modieuze truien. Daarnaast kun je er ook terecht voor mooie jeans, broeken, blouses en T-shirts. Al deze verschillende soorten kledingstukken hebben een ideale pasvorm en zijn tot in de kleinste details afgewerkt.

De kleding is gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo ervaar je de rekbaarheid van polyester en de zachtheid van katoen. Maar ook de stevigheid en schoonheid van leer mogen niet ontbreken binnen de collectie van het merk Julia June.

FFDI

Julia June is één van de vier merken van Flanders Fashion Design International (FFDI). De vier modemerken die onder de holding zitten zijn: Furore, Julia Juneher. en Amania Mo.

Julia June zijn twee eigennamen die elk een eigen gevoel oproepen dat elkaar aanvult. Julia staat voor romantiek en vrouwelijkheid, haar tegenhanger June is rebelser en vastberaden. Dat resulteert volgens ons in een draagbare collectie die eigenzinnigheid uitstraalt.

Shop nu

Julia June