Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Label to watch

Gigue

100% Belgisch

Gigue is een Belgisch modemerk met een uitgesproken vrouwelijke toets.

 

Rika, onze aankoopster voor onze damesafdeling Casual en Boutique kiest voor het merk Gigue,
omdat de collecties buitengewoon aangenaam aanvoelen en elegantie uitstralen.

Geschiedenis

De geschiedenis van Gigue gaat terug tot het begin van de jaren ’80, toen oprichter Jo Wyckmans met zijn ‘A Different Dialogue’ collectie de preppy look in België introduceerde. Bij de stichting van Gigue in 1991 zette hij het merk meteen op de kaart toen hij de titel ‘Designer of the Year’ in ontvangst mocht nemen. Rond 2000 sloeg Gigue een andere weg in met de komst van Audrey en haar ultravrouwelijke collecties. Al 30 jaar lang is Gigue steeds trouw gebleven aan zijn merkidentiteit.

Imago

Gigue heeft altijd veel aandacht besteed aan zijn imago. Sinds de oprichting van het merk, werkt Gigue samen met topfotografen en opkomende internationale modellen, wat de campagnebeelden en catalogus steeds die speciale sfeer gaf. De Gigue kledij en modellen worden steeds op een zo natuurlijk mogelijke manier afgebeeld, zonder overdreven make-up of glitter.

Collecties

De collecties, die bekend staan om hun kleuren, prints en verfijnde details, bestaan uit pret-à-porter, schoenen en accessoires. De looks stralen spontane elegantie uit, hebben perfecte pasvormen en voelen buitengewoon aangenaam aan dankzij de hoogwaardige stoffen. Bij het ontwerpen van haar steeds hedendaags-chique collecties, laat Gigue designer Audrey Wyckmans zich graag inspireren door een casual stijl, interieurdesign, reizen en kunst. De looks stralen spontane elegantie uit en voelen buitengewoon aangenaam aan.

Shop nu

Gigue