Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Label to watch

Essentiel

Love is Essentiel

Essentiel Antwerp staat bekend om haar verfrissende, verrassende en luxueuze mode, met bijzondere grafische en bloemenprints en trendy kleurenmixen. De unieke collecties worden ontworpen in de hoop dat ze bij iedereen een emotionele reactie uitlokken.

Welcome to our beautiful chaos 
Het in Antwerpen gevestigde merk werd gevormd door de levenservaringen van oprichters Esfan Eghtessadi en Inge Onsea. Esfan, de zoon van Nicole Cadine, groeide op in een wereld van textiel, schetsen en modecollecties. Ook Inge kwam al vroeg in contact met de modewereld dankzij haar moeders liefde voor vintage. Zelf werkte ze als fotomodel en woonde ze vijf jaar in India, waar ze verliefd werd op kleuren, prints en onverwachte combinaties.
We want to be your pink pill

In 1999 lanceerden Esfan en Inge een eigen T-shirt collectie. Vier stijlen, twintig verschillende kleuren: het was hun antwoord op het monochrome modelandschap. Een jaar later openden ze een eerste winkel in Antwerpen. Vier seizoenen later werden ook knitwear, jassen, jurken, blouses, broeken en accessoires in trendy kleuren en nieuwe materialen toegevoegd. Essentiel Antwerp wil een krachtige boodschap verspreiden van liefde, plezier en kleurrijke verrassingen. Een universele boodschap die zich overal ter wereld vertaalt.

Summer 2021

Onze Summer 2021 collectie voert je mee naar een geheime sixties tuin. Zwierige jurken, prachtige kimono's, luchtige tunieken en zonnige zomerprints tillen je beachy glamour-gehalte naar een hoger niveau. Natuurlijke stoffen zoals linnen en katoen-popeline passen perfect bij de zomer. Duik in onze nieuwe collectie en krijg die feel-good summer vibes.

Shop nu

Essentiel