Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Label to watch

Element

Helemaal in je Element

Element staat voor een unieke levensstijl en persoonlijke individualiteit. De kleding is geïnspireerd door de hiphopbeweging en is een mix van stedelijke stijlen. 

 

Veronique, onze aankoopster voor onze herencollectie bij Bekult kiest voor het merk Element,
omdat de collecties persoonlijk, creatief en trendy zijn.

Over Element

Element is een Amerikaans skateboardbedrijf, opgericht in 1992 door Johny Schillereff. Het merk werd geïnspireerd door de hiphopbeweging en gebruikt een mix van stedelijke stijlen om een rauwe en controversiële vibe te weerspiegelen.  Door hard werken en vastberadenheid werd Element een wereldmerk.

Wind, water, vuur en aarde

In de Element collecties staan de vier natuurelementen steeds centraal: wind, water, vuur en aarde. Dat vind je terug in de natuurlijke tinten, materialen, de rustieke uitstraling en het iconische boomlogo. 

Unieke levensstijl

Element ontwerpt niet alleen trendy mode maar staat ook voor een unieke levensstijl. Ontdek je persoonlijke individualiteit, je talenten en doe daar iets mee. Laat een indruk na die de wereld een stukje beter maakt. Element is voor de actieve levensgenieter. 

Shop nu in koppelverkoop

Element