Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Label to watch

Belstaff

Ga op avontuur

Technisch uitstekend, prachtig vervaardigd Brits design en knowhow vormen de kern van Belstaff.

 

Xavier, onze aankooper voor onze herenafdeling kiest voor het merk Belstaff,
omdat alles vervaardigd is uit super kwalitatieve, krachtige en duurzame stoffen.

History

Het Brits heritage merk werd opgericht in 1924 door Eli Belovitch en zijn schoonzoon Harry Grosberg in Longton, Staffordshire in Engeland. De naam is een combinatie van Eli’s achternaam en zijn huis in Staffordshire. Belstaff was het eerste bedrijf dat waterafstotende kleding toch kon laten ademen. Daaruit voortvloeiend kwam de uitvinding van de wax cotton, een katoenen stof die met natuurlijke oliën behandeld wordt en zo waterafstotend blijft.

Quality

Technisch uitmuntende, prachtig vormgegeven Britse ontwerpen en knowhow staan centraal bij Belstaff. De kledingstukken variëren van robuuste, hoogwaardige items voor de meest veeleisende omstandigheden tot perfect afgestemde stukken voor meer alledaagse avonturen. Alles ontworpen met een moeiteloze uitstraling. 

For life

David Beckham, Tom Cruise, Kate Moss en vele andere bekende gezichten zijn reeds met een Belstaff item gespot. Wat dus begon met de waterafstotende jassen voor onder ander motorliefhebbers is uitgegroeid tot een ruim assortiment kwalitatief kledinggamma in het casual segment met een stijlvolle look. Alles vervaardigd uit super kwalitatieve, krachtige en duurzame stoffen. De eyecatcher van Belstaff blijft wel hun beroemde jas. Bellstaff jassen koop je niet voor even, maar voor het leven.

Shop nu

Belstaff