Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Label to watch

Atelier Noterman 

Walk to happiness

Positiviteit alom bij de laatste collectie van Atelier Noterman. Het label staat niet alleen garant voor goede broeken maar ook faire deals. Ze zijn trots op hun producten, terecht. Benieuwd naar hun verhaal, lees dan hieronder verder.

Krijg een gratis bbq schort t.w.v. €65 bij aankoop vanaf 2 broeken van Atelier Noterman uit de lente-zomercollectie 2021. Zowel online als in onze winkels.

Stevige expertise
Een goede broek maken, is altijd het uitgangspunt van Atelier Noterman en moederbedrijf Novavo geweest. Een claim die minder eenvoudig is dan het lijkt. Want wat is goed? Goede stofkwaliteit, goede pasvorm, pasvormconformiteit door de jaren heen, leuke details… dit is wat een consument verwacht en wat wij waarmaken door onze expertise en gedrevenheid. Toch schuilt er achter goede broeken veel meer. De manier waarop die broek tot stand komt is zeker even belangrijk. Wij weten hoe, waar en door wie onze broeken gemaakt worden
A life on our planet

Na 93 jaar kan David Attenborough zeggen dat hij alle continenten op aarde heeft bezocht en de natuur in al haar facetten heeft mogen bewonderen. Met de docufilm ‘A life on our planet’ neemt hij een moment om stil te staan bij alle verwoesting en veranderingen van de natuur die hij heeft gezien. Hij getuigt over de impact van de mens op de biodiversiteit en hij deelt zijn visie over een toekomst waarin we samenwerken met de natuur, in plaats van de natuur tegen te werken. Een toekomst vol duurzame oplossingen, die zowel de mens als de planeet vooruit kunnen helpen.

Made to make a difference
Wij werken uitsluitend met familie ateliers waar de medewerkers naar waarde worden geschat, een goed loon krijgen en in aangename werkomstandigheden hun job kunnen doen. Waar duurzaamheid geen marketingtool is, maar een essentieel en concreet onderdeel van de bedrijfsvoering. Dat ‘goed doen’ geldt voor elke stap in het productieproces. Wij kunnen momenteel nog niet vertellen waar bijvoorbeeld al ons katoen vandaan komt, maar ook in de mode, net zoals in de voedingsindustrie, zal traceerbaarheid van grondstoffen en producten een must worden. Transparantie is fundamenteel om naar een duurzamere wereld te kunnen evolueren. 
Waste isn't waste untill we wast it

Met Atelier Noterman willen we stap voor stap gaan. Bekijken wat technisch en economisch haalbaar is. Daarom zetten we realistische doelstellingen voorop. Voor ons is eerlijkheid en transparantie de sleutel tot een duurzame wereld.

Shop nu

Atelier Noterman


Ontdek het atelier

* Geldig bij aankoop van Atelier Noterman uit de lente-zomercollectie 2021. Zolang de voorraad strekt.