Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Label to watch

AO76

Heerlijk speels

American Outfitters biedt kinderen vrijheid door draagbare mode waarin je kind heerlijk kan spelen. AO76 heeft met lijnen en natuurlijke materialen een geheel eigen stijl. 

 

Veronique, onze aankoopster voor onze kidscollectie kiest voor het kinderlabel AO76,
omdat de collecties speels, gedurfd en toch subtiel zijn.

Over AO76

AO76 staat voor American Outfitters en 76 is een verwijzing naar het jaar waarin het kinderlabel is opgericht. AO76 dankt hun succes aan drie zussen met veel doorzettingsvermogen, soberheid en oog voor detail. Het kinderlabel is 100% Belgisch maar is steeds Amerikaans geïnspireerd. Dat zorgt voor een mix van subtiele en gedurfde kleur-, textuur- en printcombinaties.

Collecties

De ultra moderne lijnen en natuurlijke materialen geven de collecties van AO76 een geheel eigen stijl. Het label combineert stoere prints met zachte stoffen waarmee je eindeloos kan combineren. Zowel jongens als meisjes houden van AO76 door de look en het draagcomfort. Iemand die AO76 draagt houdt van actie, beweging en van buiten avonturen beleven, zonder dat kledij hen belemmert. Elke collectie is Amerikaans geïnspireerd, kwalitatief en creatief.

Vanaf 4 tot 16 jaar

Deleye heeft een prachtige collectie AO76 kinderkleding voor jongens en meisjes vanaf 4 tot 16 jaar. Dat zorgt voor een uitgebreid assortiment aan stoer, hip en zacht draagcomfort voor jong en iets ouder. 

Shop nu

AO76