Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

In stijl op terras
Get inspired

In stijl op terras

Heb je ook zo gehunkerd naar het moment waarop je dat ijskoude drankje van je favoriete bar aan je lippen kon zetten? Je bent niet de enige. Als jij dat felbegeerde gereserveerde plekje bemachtigd hebt op het terras, is dit jóuw moment om te shinen. En dit draag je.

Heb je ook zo gehunkerd naar het moment waarop je dat ijskoude drankje van je favoriete bar aan je lippen kon zetten? Je bent niet de enige. Als jij dat felbegeerde gereserveerde plekje bemachtigd hebt op het terras, is dit jóuw moment om te shinen. Maak je nu terrasjes-proof. 

De kracht van een goede outit 

Tijdens de lockdown grepen we eerder naar eenvoudige kleding en lieten we de opvallendere items voor bekeken. Het moment is hier: investeer nu in een prachtig hemd, trui of polo en kies voor fijne materialen als zijde en linnen.

Shop nu

Terrasjes-proof heren


GET UP, DRESS UP

Creëer een balans tussen formeel en comfortabel. Ga voor een nette blousejurk en combineer deze gerust met een paar stijlvolle sneakers van merken als Veja. Of floreer in een losse jurk met muiltjes.

Shop nu

Terrasjes-proof dames 


Knal met kleur

Tover een brede glimlach op die gezichtjes met wat kleurrijke items in hun garderobe.
Want optimisme, dat leren we vaak van de jongsten.

Shop nu

Terrasjes-proof kids