✨ Ontdek ons nieuw lente magazine hier! ✨

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Sun68 collectie online

Wis alle filters
Toepassen

Sun68 collectie online

Sun 68 is een Italiaans fashionlabel voor heren. Het biedt casual kleding aan die heel populair is en dat seizoen na seizoen blijft groeien. De collectie richt zich op mannen die houden van casual kledij en die zich graag onderscheiden van het traditionele. Elk item is kwalitatief hoogstaand, is voorzien van leuke details en is perfect afgewerkt. Elk seizoen heeft Deleye de mooiste items voor jou geselecteerd. Shop nu Sun68 op Deleye.be of in één van onze drie fysieke winkels. 

 

We hebben ook bijpassende broeken.

 

Casual collectie!

 

 

We zijn er trots op reeds 30 jaar aanwezig te zijn in de modewereld. Door onze goed opgeleid team en onze jarenlange ervaring kan het Deleye team je perfect vrijblijvend stijladvies aanbieden in één van onze fysieke winkels, telefonisch of via webshop@deleye.be. Online bestellen bij Deleye kan gemakkelijk, snel en veilig.

Jij beslist hoe jouw winkelwagen gevuld is en je bestelling zal niet worden afgerond totdat je zelf hebt aangegeven dat je klaar bent met winkelen en bestellen. Bij Deleye heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden, kies je zelf hoe je jouw pakket wilt ontvangen en kan je gratis binnen de 14 dagen retourneren. Als dat geen service is!