Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

State of art hemden

Stoer, ruig en sportief dat zijn de karakteristieken van de State of art hemden. Het label van Hollandse bodem biedt een breed assortiment casual overhemden voor mannen die zich het liefst nonchalant, avontuurlijk en sportief kleden. De opvallende logo’s, vrolijke kleuren en comfortabele pasvorm maken de hemden zeer gewild. 

Regular fit

De regular fit is een fit met suçons in het rugpand en met plooien bij de schouderpas. De plooien geven meer ruimte, waardoor er meer draagcomfort ontstaat. Het is een traditionele, rechte pasvorm die relaxed en comfortabel aanvoelt. Het ideale shirt voor de State of Art fan die een stijlvolle, iets lossere pasvorm verkiest.

Maattabel voor Regular fit hemden

Slim fit

Het belangrijkste aan een hemd is dat het comfortabel aanvoelt, de juiste pasvorm is hier van cruciaal belang! Bij een slim fit is de rug meer afgelijnd voor een strakkere pasvorm. De silhouet van de persoon in kwestie wordt harder benadrukt doordat het overhemd smaller en getailleerd is.

Maattabel voor Slim fit hemden