Bij Deleye schittert Sofie Dubois als logistiek administratief medewerker op het hoofdkantoor in Roeselare. Voor haar is vandaag een bijzondere dag vol betekenis. Na vier lange jaren kan ze eindelijk weer haar verjaardag vieren! Om deze speciale gelegenheid te markeren, willen we haar extra in de schijnwerpers zetten en haar van harte feliciteren. Ze is de enige persoon in ons hele bedrijf die op deze zeldzame datum is geboren. Dat maakt het extra bijzonder!

Wist je trouwens dat Sofie haar verjaardag deelt met Deleye Brugge, die vandaag 32 echte kaarsjes mag uitblazen?

“Ik heb al 40 keer mijn verjaardag gevierd, maar slechts 10 keer in die zeldzame schrikkeljaren. Op 29 februari voelt het echt bijzonder om te verjaren, als een soort bijzonder cadeau om de vier jaar. In de jaren zonder die extra dag, vier ik mijn verjaardag gewoon dubbel, op zowel de 28ste als de 1ste. Dat doe ik omdat er altijd mensen zijn die niet zeker weten wanneer ze me moeten feliciteren, dus waarom niet beide dagen vieren?

“Ja, mijn verjaardag vieren op schrikkeldagen is altijd extra speciaal. Het voelt als een kans om eventjes echt in de schijnwerpers te staan. Ik zie er niet echt nadelen in om op een schrikkeldag geboren te zijn, want in gewone jaren kan ik twee keer vieren! Dubbel feest, toch?” 

“Ik kan wel zeggen dat ik al enkele keren geluk heb gehad. Ik ben al een paar keer geïnterviewd voor de krant en dit jaar zal ik zelfs schitteren in het Roeselaars Weekblad Magazine en nu deze fotoshoot… Het zijn van die onverwachte verrassingen die het extra leuk maken.”

“Voor mensen die ook op 29 februari zijn geboren en hun verjaardag op een unieke manier willen vieren, zou ik zeggen: ga ervoor en geniet ervan! Het is een dag die maar zelden voorkomt, dus waarom niet extra uitpakken als het zover is?”

“Oh, en wat betreft de grapjes over mijn tiende verjaardag, die zie ik als een compliment. Het herinnert me eraan dat ik altijd jong zal blijven.”

SS24 selection

Sofie's favorites

blazer Pinko
shop nu

blouse Pinko
shop nu

broek Pinko
shop nu

jurk Rosso35
shop nu

sneakers Pinko
shop nu

oorbellen Les Cordes
shop nu