Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

22/10 >> 24/10

Shop your look 2021

Bij Deleye gaan we niet in winterslaap. Integendeel, Deleye inspireert graag met stijlvolle looks uit de herfst- en wintercollectie.

Mis jij nog een item in jouw najaarsgarderobe? Kom dit weekend (22/10 - 24/10) langs in één van onze winkels of shop gezellig online en geniet van 10% korting* op een stuk naar keuze.

10% korting* in-store en online

Shoppen waar je wilt, wanneer je wilt en daarbovenop aan een mooie korting! Ontdek je favoriete stuks uit de herfst-wintercollectie 2021 online of in-store tijdens deze 3-daagse. Ontdek meer dan 300 stijlvolle merken, zowel voor dames, heren, jongens en meisjes. 

Inspiratie

Ben je nu weg van die ene mantel of heb je wat inspiratie nodig? Deleye maakte een selectie uit het volledige aanbod met pasklare looks voor dames en heren. Laat je inspireren door de verschillende looks voor allerlei gelegenheden.

Voorwaarden

10% korting op één stuk naar keuze uit de herfst-wintercollectie 2021 in onze winkels of bij online shoppen op www.deleye.be. Enkel geldig van vrijdag 22 t.e.m. zondag 24 oktober 2021. Niet cumuleerbaar met andere acties. Korting is één keer geldig per klant gedurende deze periode. Online wordt de korting automatisch toegepast op het duurste item en verrekend in je winkelmandje.

Vanaf 90 EUR wordt alles gratis verzonden zowel naar België als naar Nederland. Niet tevreden? Dan is het mogelijk gratis te retourneren binnen de 30 dagen. Of kom gewoon langs in onze winkels in Roeselare, Brugge of Kuurne. 

Zien we jou ook?

*geldig op één stuk naar keuze van de herfst-wintercollectie 2021, online en in-store. Niet cumuleerbaar met andere acties.