Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Trend herfst-winter 2020

Shiny glitter

Shine!

Shine bright like a diamond, zingt Rihanna. En weet je wat? Wij zingen uit volle borst met haar mee! Glanzende stoffen zoals zijde en satijn blinken namelijk uit deze herfst en winter.

Shine bright like a diamond, zingt Rihanna! 

Of je het nu wilt of niet, in de shiny glitter-trend word jij de eyecatcer van elke brunch, Skypemeeting of ieder bubbelfeestje. Wie liver wat subtieler schittert, kan haar arderobe een stralende update geven met lurex accenten. Dat zijn schitterende goud-, zilver- of bronskleurige metaalgaren die elke kledingstuk instant boosten. Een outfit vinden voor de feestdagen wordt geen enkel probleem met die glanzende items in jouw kleerkast. 3...2...1... happy new gear!

Shop nu

Onze trend items

Inspirerende looks

Op onze website vind je wekelijks nieuwe looks terug, samengesteld door onze stylisten. Laat je inspireren door de nieuwste trends en de mooiste merken. Je vindt zowel looks voor dames en heren als voor jongens en meisjes terug. Casual, party, office of trend? Voor elke gelegenheid een outfit! 

Inspiratie nodig?

Looks

Alle trends voor dit seizoen!

Voor je het weet staat de herfst-winter alweer voor de deur. Bereid je stylish voor op het najaar met dé fashiontrends van de herfst-winter 2020. Shiny stoffen, cowgirl, eco nature… Wij stellen de trends trots aan je voor, jij mag ze straks even trots dragen. Win-winter! Nog meer inspiratie nodig? Ontdek hier de nieuwste najaarstrends. 

 

TREND
Eco nature

De natuur in je kleerkast? Let's go eco! 

TREND
Genderneutrale kleuren

Lila, Yellow submarine en Purple rain zijn dé soundtracks van de herfst!

TREND
Black & white

Zwart of wit? Je hoeft niet te kiezen!

TREND
Neo-bourgeois

Move over, Michelle Obama!

Kan jouw herfstgarderobe ook een update gebruiken? Wil je graag te weten komen welke kleuren, stoffen en prints een must zijn in je kledingkast dit najaar? Wij helpen je graag! Laat je inspireren en bekijk gauw de nieuwste trends voor de komende herfst/winter.