Onze winkels zijn momenteel gesloten, meer info hier. Webshop blijft 24/7 open! 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Ruilen

Vanuit België en Nederland kan je steeds gratis ruilen voor een ander artikel op voorraad. Neem best contact op met onze klantenservice om het artikel voor u alvast te reserveren. Stuur vervolgens uw pakket terug via onderstaande stappen

Retourneren

Vanuit België en Nederland kan je gratis retourneren op voorwaarde dat u onze bpost retourlabels gebruikt. Niet tevreden, dan storten wij gewoon het geld terug. Elk besteld artikel kan binnen 14 kalenderdagen worden teruggebracht of worden omgeruild voor een ander artikel in één van onze winkels. Ook de afgeprijsde artikelen uit de outlet.

In ieder geval wordt de retour enkel aanvaard indien het artikel onbevuild, onbeschadigd en ongedragen is en zich in de originele verpakking bevindt. Schoenen mogen enkel binnen en op een zuivere ondergrond worden aangepast.

Retourneren via een winkel

Het artikel dient in de winkel te worden afgegeven in de originele verpakking samen met het retourformulier. U kan steeds kiezen voor een ander artikel, een tegoedbon of cash geld.

Terugzending met de post vanuit België

Het artikel dient te worden verpakt in de originele verpakking en samen met het ingevuld retourformulier te worden verzonden aan volgend retouradres : Webshop Deleye, Brugsesteenweg 550, 8800 Roeselare. Graag hierbij de reden vermelden van de retour. Voor gratis retourzending dient u het Bpostretourlabel op de bovenzijde van de verpakking te kleven, op de vorige sticker, waarna de doos wordt afgegeven in het postkantoor. Wij proberen binnen de 7 dagen steeds alle retours te verwerken, de manier waarop wij terugbetalen kunt u zelf kiezen op het retourformulier.

Terugzending met de post vanuit Nederland

Terugsturen vanuit Nederland is net zoals in België kosteloos. We raden je aan om eerst contact op te nemen met de klantendienst via webshop@deleye.be. Onze medewerkers maken met plezier voor u een retourlabel aan en sturen deze nadien door via e-mail.