Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Bedrijfsbezoek in Deleye

Achter de schermen

Door de huidige coronamaatregelen zijn we genoodzaakt om de geplande bezoeken af te lasten en geen nieuwe bezoeken in te plannen, alvast bedankt voor jullie begrip. Van zodra dit weer mogelijk is, vind je hier de correcte info terug.

Schrijf je in voor een gepersonliseerd bezoek aan één van onze drie Deleye winkels.

Ben je geboeid door fashion en de nieuwe trends in de wereld van de mode? Weet je graag meer over de productie-cyclus van de collecties tot uw keuzemoment in de winkel? Ontdek je graag hoe onze collega’s zich iedere dag opnieuw met enthousiasme inzetten om jou, als klant, de beste service te bieden? Ben je benieuwd naar het unieke familieverhaal achter het bedrijf Deleye? Wil je graag persoonlijk gestyled worden in een exclusief kader? Dan is een bezoek aan één van de 3 DELEYE vestigingen zeker de moeite waard! 

Uiteraard mag een privé shopping moment niet ontbreken in één van onze ruime winkels van meer dan 2500m2 voor jong en oud.

 

Schrijf je nu in voor een bezoek met je serviceclub, met je collega’s of vriendinnen via goedele@deleye.be. We ontvangen jullie graag!