10% korting op zomer 20 | 15% korting op 14 damesmerken

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Venti outlet online

Wis alle filters
Toepassen

Venti outlet online

Venti klinkt misschien Italiaans maar is van Duitse oorsprong. Het merk staat voor jong, modieus en een strakke taille. Venti benadrukt styling met een bijzonder gevoel voor kleur, design en kwaliteit. Het richt zich voornamelijk op de stijlvolle man die stevig in zijn schoenen staat. De hemden zijn voor iedere gelegenheid geschikt. Dus zowel in de vrije tijd als zakelijk. Het ontwerpt en produceert hemden die strijkvrij en van topkwaliteit zijn. Ze hebben trouwens ook een prima pasvorm.

 

We hebben ook outlet broeken van veel bekende merken.

 

Modieuze collectie

 

Ben je op zoek naar een uitgebreid aanbod herenkleding? Herenkleding in alle soorten en maten vind je natuurlijk bij Deleye. Deleye is gespecialiseerd in casual en zakelijke herenkleding. Zoek je een hemd, broek, jas, kostuum of iets anders specifieks? Bekijk dan ons online aanbod herenkleding op Deleye.be. Ook leuk zijn onze accessoires om jouw outfit helemaal compleet te maken. Vanzelfsprekend is de service die je gewend bent van onze fysieke winkels ook van tel in onze webshop. 

Heb je vragen over ons aanbod herenkleding? Je kan ons bereiken via webshop@deleye.be of telefonisch op het nummer +32(0)51/26 98 88. 

Bij Deleye hebben we alles in huis om de goed geklede man te voorzien in zijn behoefte naar prachtig afgewerkte herenkleding.