ACTIE-10% op de herfst-wintercollectie 2019 met de code  DVDW19  op 18-19-20 oktober

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Tommy Hilfiger Tailored online

Wis alle filters
Toepassen

Tommy Hilfiger Tailored online

Het razend populaire Amerikaanse merk Tommy Hilfiger heeft naast de casual lijn voor heren ook de Tommy Hilfiger Tailored lijn. Die speciale herenlijn brengt premium quality menswear voor meer formele gelegenheden. Deze collectie omvat niet alleen meer klassieke ontwerpen maar ook bepaalde opvallende en unieke items met hier en daar een moderne twist. Stijlvol en elegant met een verfijnde afwerking. Zo kunnen we deze kledinglijn omschrijven. Bovendien gebruiken ze uiterst geraffineerde stoffen.

In de nieuwe collectie van Tommy Hilfiger Tailored voelt u zich op uw best. De ontwerpers hebben terug niets aan het toeval overgelaten. Bij elke creatie is nagedacht, bij elk stuk heeft men gestreefd naar perfectie. De nieuwste zomercollectie  bestaat onder meer uit stijlvolle blazers, lederen blousons en kostuums. Daarnaast hebben we ook Tommy Hilfiger Tailored accessoires zoals dassen

Check regelmatig onze website op nieuwe artikelen. 

 

Deleye heeft ook de traditionele Tommy Hilfiger lijn voor heren

 

Je hebt online geshopt en gevonden en u wilt graag de Tommy Hilfiger Tailored kleding snel aantrekken? Dat kan. Deleye bezorgt gratis boven een aangekocht bedrag van 90EUR je kleding op het door u opgegeven adres en dat zo snel als mogelijk. U kan ook opteren om het af te halen in één van onze drie vestigingen of in een postkantoor of postpunt. Wij staan met ons team steeds klaar om u vrijblijvend advies te geven en bij te staan waar nodig.