Ontdek ons hoogzomermagazine hier!

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Supertrash collectie online

Wis alle filters
Toepassen
Uw gekozen filters: Wis alle filters
Deze artikels zijn online niet te verkrijgen, voor verdere vragen neem contact op met de klantendienst

Supertrash collectie online

Supertrash is hot, hét merk van nu. Het is het it-girl merk voor elke jonge, zelfstandige vrouw met feeling voor mode en stijl. Supertrash is een Nederlands kledinglabel met Amerikaanse roots. Het merk is bijzonder geliefd bij Hollywoodsterren.

De boodschap van Supertrash is om de vrouw te emanciperen door middel van mode en haar te laten ombouwen tot een echte powerwoman! Ontdek de damescollectie van Supertrash online op Deleye.be! We hebben onder meer een ruim aanbod broeken!

 

 

Deleye heeft een actuele collectie dameskleding van het merk Supertrash. Een grote online collectie voor de echte fashionista. Bij Deleye kleding online kopen doet u in onze webshop die 24 uur op 24, 7 dagen per week open is. Alles gebeurt snel en 100% veilig. Wij aanvaarden de gebruikelijke kredietkaarten, Bancontact en iDEAL. Na betaling sturen wij alles zo snel mogelijk op.

Heeft u nog vragen? Elke dag staat het Deleye-team met de glimlach klaar om je te helpen en vrijblijvend stijladvies te geven. Dit kan in onze vestigingen te Roeselare, Brugge of Kuurne of op webshop@deleye.be.

Alvast veel shopplezier.