Onze winkels zijn momenteel gesloten, meer info hier. Webshop blijft 24/7 open! 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Rosner online outlet collectie

Wis alle filters
Toepassen

Rosner online outlet collectie

Het Duitse fashionlabel Rosner is vooral gekend voor z’n super comfortabele broeken en jeans. Ze richten zich op het vervaardigen van broeken en jeans die er goed uitzien en waar de klanten zich super gemakkelijk in voelen. Deleye heeft een uitgebreide Rosner outlet collectie aan damesbroeken en jeans. Diverse modellen en kleuren hebben we voor u geselecteerd. Bij het passen van een Rosner broek heeft u onmiddellijk een WOW gevoel! 

 

Toch liever de nieuwe collectie Rosner bekijken, deze kunt u best hier volgen.

 

Bestel uw Rosner kleding bij Deleye. Deleye is een huis met een familietraditie waar wij u sinds meer dan 25 jaar de beste merken in kwaliteitskleding voor dames, heren, jeugd en kinderen laten ontdekken. Naast kleding bieden wij u ook een groot en divers assortiment schoenen en accessoires aan en dit in verschillende prijsklassen. 

Deleye heeft naast drie fysieke winkels een sterk bloeiende webshop. Online bestellen bij Deleye kan op Deleye.be. Wij garanderen u een vlotte aankoop waarbij veilige betaling, snelle levering en een goede klantenservice centraal staat.

Aarzel niet en bestel vandaag nog uw favoriete Rosner broek.