Onze winkels zijn momenteel gesloten, meer info hier. Webshop blijft 24/7 open! 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Pedro Miralles zomercollectie '16 online

Wis alle filters
Toepassen

Pedro Miralles zomercollectie '16 online

Pedro Miralles is een Spaanse schoenenontwerper van damesschoenen van de allerbeste kwaliteit. Het merk biedt u een divers aanbod schoenen aan voor elk moment en voor elke gelegenheid. De schoenen stralen stijl en elegantie uit terwijl ze ook heel comfortabel zitten. Voor de lente- en zomercollectie ’16 heeft Deleye onder meer een selectie gemaakt van pumpssandalen met hak en veterschoenen.

Wilt u smaakvolle, hoogwaardige schoenen die heel comfortabel lopen? Twijfel dan niet en kies voor Pedro Miralles. 

 

 

Bij Deleye vindt u steeds de laatste nieuwe trends! Kom een kijkje nemen naar onze uitgebreide collectie schoenen, kleding, handtassen en accessoires en dat voor gans het gezin. Op Deleye.be kunt u steeds snel, gemakkelijk en veilig uw schoenen van uw dromen aankopen. Als u, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met uw aankoop, of een maatje grote of kleiner nodig heeft, kunt u gedurende 14 dagen het artikel gratis retourneren binnen de 14 dagen.

Heeft u nog vragen over uw bestelling, betalen, prijzen, levering, retouren of een andere vraag? U kunt ons steeds telefonisch contacteren of via webshop@deleye.be. 

We trachten u steeds zo snel mogelijk een antwoord te bezorgen.