Ontdek ons hoogzomermagazine hier!

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Pauline B zomercollectie online

Wis alle filters
Toepassen
Uw gekozen filters: Wis alle filters
Deze artikels zijn online niet te verkrijgen, voor verdere vragen neem contact op met de klantendienst

Pauline B zomercollectie online

Pauline B is Belgisch. Het merk is in 1995 ontstaan en brengt zowel meisjes- als dameskleding. Het is een stijlvol, trendy merk dat zowel basic, casual, en sportieve collecties brengt. De zomercollectie  voor dames bestaat onder meer uit een chique, tijdloze collectie met veel klassiekers. Pauline B speelt de vrouwelijke charme uit met een klassiek tintje. Zo hebben we onder meer modieuze rokken en kleedjes, stijlvolle cardigans en pulls, prachtige blouses en t-shirts. 

De zomercollectie ’16 voor meisjes is heel kleurrijk en soms speels. We hebben zowel stijlvolle als casual te dragen artikelen geselecteerd. We hebben een ruim thema in mintgroen en een thema van grijze en gele items die gemixed kunnen worden. Een toffe collectie! 

 

Bent U geïnteresseerd in een kledingstuk van Pauline B? Aarzel dan niet en bestel de collectie van Pauline B op Deleye.be. De verzendkosten zijn gratis boven de 90 EUR. Winkelen bij Deleye/Bekult kan 24 uur op 24, zeven dagen op zeven zowel vanuit België als Nederland. Gratis retour binnen 14 dagen!

Veel shopplezier.