10% korting op zomer 20 | 15% korting op 14 damesmerken

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

MMX by Meyer outlet online

Wis alle filters
Toepassen

MMX by Meyer outlet online

MMX by Meyer is een submerk van het wereldberoemde label Meyer. Het label is gespecialiseerd in super comfortabele herenbroeken. De ontwerpers wilden een meer exclusievere lijn met prachtige details aan de broeken. Deleye heeft een ruim en divers assortiment MMX by Meyer herenbroeken. Vandaar ook vaak een aanbod in onze online outlet. 

 

We hebben ook bijpassende herenhemden.

 

Super comfortabele herenbroeken

 

Ben je op zoek naar een uitgebreid aanbod herenkleding? Herenkleding in alle soorten en maten vind je natuurlijk bij Deleye. Deleye is gespecialiseerd in casual en zakelijke herenkleding. Zoek je een hemd, broek, jas, kostuum of iets anders specifieks? Bekijk dan ons online aanbod herenkleding op Deleye.be. Ook leuk zijn onze accessoires om jouw outfit helemaal compleet te maken. Vanzelfsprekend is de service die je gewend bent van onze fysieke winkels ook van tel in onze webshop. 

Heb je vragen over ons aanbod herenkleding? Je kan ons bereiken via webshop@deleye.be of telefonisch op het nummer +32(0)51/26 98 88. Bij Deleye hebben we alles in huis om de goed geklede man te voorzien in zijn behoefte naar prachtig afgewerkte herenkleding.