ACTIE-10% op de herfst-wintercollectie 2019 met de code  DVDW19  op 18-19-20 oktober

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Marchesi Di Como outlet online

Wis alle filters
Toepassen

Marchesi Di Como outlet online

Voor elke look is er bij Deleye wel een passende das te vinden? Bent u op zoek naar een das met een luxe uitstraling? Marchesi Di Como is dan het geknipte merk voor u. Ze stralen niet alleen luxe uit, ze zijn ook luxe. Perfect afgewerkt, 100% zijde en prachtige motieven maken van de Marchesi Di Como topdassen. Deleye heeft een divers aanbod Marchesi Di Como dassen wat betreft kleur en motief. Zo hebben we dassen in de tinten blauw, bruin, geel, grijs,…

Laat u verrassen door de schoonheid en kwaliteit! 

 

 

Koop nu uw favoriete Marchesi Di Como das op Deleye.be. U kan bij ons snel en veilig online bestellen en betalen.  Betalen kan op verschillende manieren en boven de 90EUR is verzenden gratis.

Past het niet of is het niet het juist kleur? Dan kunt u het binnen de 14 dagen gratis terugsturen. Ook uit Nederland. Kijk nog eens verder op onze webshop. We hebben meer dan 250 merken online! Heeft u nog vragen? Mail dan snel naar webshop@deleye.be. We helpen u zo snel mogelijk om u vragen te beantwoorden. U kan ook steeds terecht in één van onze drie filialen waar een ervaren en deskundig team klaarstaat om u van dienst te zijn of heel vrijblijvend stijladvies te geven.