Onze winkels zijn momenteel gesloten, meer info hier. Webshop blijft 24/7 open! 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

L'Immagine outlet online

Wis alle filters
Toepassen

L'Immagine outlet online

Sjaals zijn er in vele modellen, maten, kleuren en grondstoffen. In de winter worden sjaals tegen de koude gedragen maar ook als mode item. In de zomer is dat enkel om die laatste reden. Een garderobe is pas af wanneer er een passende sjaal bij gedragen wordt. Dat is een gegeven dat door velen wordt bevestigd.

L’Immagine is een merk van damessjaals waarin u een diverse keuze hebt wat betreft kleuren, modellen en grondstoffen. Bovendien is de prijs een reuze meevaller! De zomercollectie ’16 bestaat uit een ruim aanbod aan sjaals in onder meer de volgende kleuren : beige, blauw, bruin, geel, groen, oranje, wit en zwart. 

 

Het bestellen van L’Immagine damessjaals bij Deleye is zeer gemakkelijk, snel en veilig.

Nadat we uw betaling hebben ontvangen versturen we zo snel mogelijk uw bestelling naar uw ingevulde adres. 

Wist u dat we geen verzendkosten aanrekenen boven een aangekocht bedrag van 90EUR? Als dat nog niet genoeg is bieden we u ook een gratis retourdienst aan. Dat betekent dat u binnen de 14 dagen uw bestelling gratis kunt retourneren. Ook vanuit Nederland. L’Immagine sjaals bestellen doet u dus gewoon op Deleye.be of u springt even binnen in één van onze drie filialen te Roeselare, Brugge of Kuurne.