Onze winkels zijn momenteel gesloten, meer info hier. Webshop blijft 24/7 open! 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Fiamme zomercollectie online

Wis alle filters
Toepassen

Fiamme zomercollectie online

Nieuw bij Deleye is het schoenlabel Fiamme. Deleye is trots de collectie schoenen van Fiamme aan u te mogen voorstellen. De naam “Fiamme” komt van het Italiaanse woord “vlammen” wat dan ook het handelsmerk is van de schoenen. De ontwerpster is de Antwerpse Elisa Mol. Ondanks de jonge leeftijd van het label, is Fiamme reeds razend populair! De zomercollectie bestaat uit trendy witte sneakers met op de hiel vlammetjes in verschillende kleuren en materialen. De schoenen worden op een artisanale manier vervaardigd in Italië. Ontdek ze snel op Deleye.be want het is een echte hype! 

 

 

Smelt u ook voor Fiamme damessschoenen? Wilt u ook schitteren met dit exclusief schoenlabel? Op www.deleye.be vindt u Fiamme  damesschoenen. Gemakkelijk te bestellen, veilig te betalen en een snelle levering. Daarvoor staat de webshop van Deleye. 

De volledige collectie van Fiamme kunt u niet alleen online bewonderen, u kunt ze ook aanschouwen en passen in één van onze drie filialen waar u wordt bijgestaan door een uiterst ervaren en vriendelijk team. 

Heeft u nog vragen? U kunt steeds terecht met al uw vragen op webshop@deleye.be. 

Online shoppen was nog nooit zo eenvoudig!