Ons nieuwe herfstmagazine is er, ontdek het hier!

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Etoile du monde outlet online

Wis alle filters
Toepassen
Uw gekozen filters: Wis alle filters
Deze artikels zijn online niet te verkrijgen, voor verdere vragen neem contact op met de klantendienst

Etoile du monde outlet online

Ontdek de nieuwste collectie van het Franse modelabel Etoile du Monde bij Deleye. Unieke printen op bovenstukken en kleedjes maken van Etoile du Monde een uitzonderlijk merk. Etoile du Monde kan zowel casual gedragen worden, maar ook voor  speciale gelegenheden past het perfect. De nieuwste zomercollectie is gewoon prachtig. Zowel de prints als de modellen zijn vernieuwend. Stijlvolle pulls, prachtige blouses, adembenemende t-shirts en tops en vrolijke kleedjes behoren tot het gamma. 

 

Ontdek het gemak van online winkelen bij Deleye. Damesmode van Etoile du Monde  online bestellen op Deleye.be is eenvoudig en 100% veilig. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk op elk gewenst adres bezorgd. Het is ook mogelijk uw bestelling op te halen in een van onze vestigingen of in een postkantoor of postpunt. 

Andere voordelen van online aankopen bij Deleye zijn : geen verzendkosten boven een aangekocht bedrag van 90EUR, keuze uit verschillende betaalmethoden en gratis retourneren binnen de 14 dagen na aankoop. Na afhandeling verwerken we uw aankoop zo snel als mogelijk. Naast Etoile du Monde biedt Deleye een enorme waaier aan merken aan. Check regelmatig onze website www.deleye.be op nieuwe collecties.