Onze winkels zijn momenteel gesloten, meer info hier. Webshop blijft 24/7 open! 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Billieblush online outlet

Wis alle filters
Toepassen

Billieblush online outlet

Een communie of lentefeest vieren is steeds een feestelijke aangelegenheid.

Op die dag wilt u dat uw dochter straalt. Meisjes hebben meestal zelf een droomoutfit in gedachten. Sommigen willen voor één dag een echte prinses zijn, terwijl anderen liever houden van een andere stijl. Deleye heeft heel veel communie- en lentefeestkleding voor meisjes. Billieblush is een jong Frans meisjeslabel. Het biedt lieve maar vooral girly-girly kleding.

Het merk ontwerpt en produceert ook een prachtige communie- en lentefeestcollectie.

Maar de Billieblush meisjeskleding kan ook op andere gelegenheden gedragen worden. Zo hebben we in onze online outlet onder meer diverse t-shirts, prachtige rokjes, oogverblindende kleedjes, toffe cardigans en bijhorende vestjes. Veel van de bovenstukken zijn combineerbaar op de diverse onderstukken. 

 

De communie of het lentefeest is een bijzondere gebeurtenis voor uw kind maar natuurlijk ook voor u en voor uw gezinsleden. Een gebeurtenis die vaak uitbundig wordt gevierd en waarbij iedereen er graag piekfijn uitziet. 

Deleye heeft een diverse en ruime collectie feestkleding voor dames, heren, tieners en kinderen. Bovendien hebben we ook schoenen en bijpassende accessoires in collectie.

Naast onze gekende vestigingen te Roeselare, Brugge en Kuurne hebben we ook een uitgebreide online shop.

Dus kom langs of shop online op Deleye.be bij de enige echte specialist op het gebied van communie- en lentefeestkleding voor gans het gezin.