Ons nieuwe herfstmagazine is er, ontdek het hier!

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Atelier Noterman outlet online

Wis alle filters
Toepassen

Atelier Noterman outlet online

Enkele jaren geleden werd het merk Atelier Noterman opgestart. Maar het moederbedrijf Novaro bestaat al 60 jaar. Het is een herenlabel gespecialiseerd in broeken. In elke collectie staan chino’s centraal. Ze zijn herkenbaar aan hun perfecte snit en de mooie details. In onze outlet bij Deleye hebben we onder meer beige en blauwe broeken en jeans.  Ze zitten als gegoten en ze zien er fantastisch uit!

 

 

Welkom bij Deleye. De speciaalzaak voor gerenommeerde merken waarvan de kwaliteit gegarandeerd is. We hebben zowel kleding voor dames, heren en kinderen, schoenen en accessoires. Onze kennis van mode en de vakkennis delen we graag met u. Zo is het bij Deleye mogelijk om tot een perfecte mix van diverse stijlen te komen door gebruik te maken van verschillende merken.

Door te mixen binnen onze merken kunnen we u kleden van sportief tot chique, van alternatief tot casual. Ons motto is winkelen moet leuk en ontspannend zijn.

Deleye heeft drie fysieke winkels en een webshop. Die webshop vindt u op Deleye.be.

Heeft u nog vragen, opmerkingen of een compliment? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch op het nummer +32(0)51/26 98 88 of contacteer ons via webshop@deleye.be. 

Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent!