Christmas is coming... Ontdek onze cadeautips hier!

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Atelier Noterman collectie outlet online

Wis alle filters
Toepassen

Atelier Noterman collectie outlet online

Enkele jaren geleden werd het merk Atelier Noterman opgestart. Maar het moederbedrijf Novaro bestaat al 60 jaar. Het is een herenlabel gespecialiseerd in broeken. In elke collectie staan chino’s centraal. Ze zijn herkenbaar aan hun perfecte snit en de mooie details. De broeken en de jeans zitten als gegoten en ze zien er fantastisch uit!

 

We hebben ook bijpassende herenhemden van gekende merken.

 

Perfect zittende broeken en jeans!

 

Welkom bij Deleye. De speciaalzaak voor gerenommeerde merken waarvan de kwaliteit gegarandeerd is. We hebben zowel kleding voor dames, heren en kinderen, schoenen en accessoires. Onze kennis van mode en de vakkennis delen we graag met u. Zo is het bij Deleye mogelijk om tot een perfecte mix van diverse stijlen te komen door gebruik te maken van verschillende merken.

Door te mixen binnen onze merken kunnen we je kleden van sportief tot chique, van alternatief tot casual. Ons motto is winkelen moet leuk en ontspannend zijn.

Deleye heeft drie fysieke winkels en een webshop. Die webshop vind je op Deleye.be.

Heb je nog vragen, opmerkingen of een compliment? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch op het nummer +32(0)51/26 98 88 of contacteer ons via webshop@deleye.be. 

Wij zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent!