**SOLDEN*SOLDEN*SOLDEN**

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Stijlvol naar de festivals

Het festivalseizoen ging van start. Muziek, plezier en vooral vier dagen back to basics. En dat wil ook zeggen, met een minimum aan kledij, een maximum aan stijl creëren. Een reden om te panikeren? Nee hoor, met onze tips ga jij de volle vier dagen stijlvol gekleed!

Start met een zwier

Wat doe jij het liefst aan als je gaat feesten? Juist, een leuk kleedje. Start je festival dus in een denim jurkje. Jeans is dan ook dé stof voor festivals: comfy, hip en kan tegen een stootje. Ideaal om een hele dag in te dansen dus! Combineer met sneakers of een stoer laarsje om je voeten genoeg steun te geven. Zo, helemaal klaar om het feest met een zwier in te zetten. Let’s get this party started!

Laat je zien, in je jean(s)

We trekken de denimstijl door en kiezen voor een jeansshort met fransjes, dé basic voor de festivaloutfit. Draag er een t-shirt met leuke opschrift op en pimp je outfit met een hippe zonnebril en een speelse armband. Ga je naar een ruiger festival? Dan kies je gewoon voor de donkere variant van de stoere festivallook.

Dancing in the rain

Hoop jij net als elke andere festivalganger op vier dagen zon? Fingers crossed! Toch is de kans heel groot dat jullie samen de regendans zullen doen. Voor die momenten heb je best een stijlvolle regenjas met kap bij. In een fel kleurtje uiteraard, want zelfs met een hevige regenbui blijft het één groot feest.

Sluit af in stijl

De laatste dag, dus ook de laatste kans om je van je beste kant te laten zien. Combineer je jeansshort deze keer met een fleurig off-shoulder bloesje of een croptop om het festivalweekend in stijl af te sluiten. Krijg je ‘s avonds wat koud, sla dan deze jeansjas met kap om je schouders. Jeans op jeans is trouwens weer helemaal in, dus no worries.

Meer festivallooks? Onze Deleye-medewerkers zitten vol leuke ideetjes. Kom langs in onze winkel voor tips op maat of vraag het via de Livechat op onze website!