**SOLDEN*SOLDEN*SOLDEN**

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Actiemaand voor onze mannen

De mannen mogen ook eens beloond worden en daarom loopt er van 5 t.e.m. 28 mei 2018 een actie voor onze mannen, zolang de voorraad strekt. Bij zowel een aankoop uit de lente- zomercollectie 2018 van Jacques Britt, Roy Robson of Floris van Bommel ontvang je een leuk geschenk.

Welke geschenken kan je krijgen:

  • Bij aankoop van twee artikelen van Jacques Britt ontvang je een leuke t-shirt van Jacques Britt
  • Bij aankoop van een Roy Robson kostuum gratis een luxe lederen tas
  • Bij aankoop van één paar Floris van Bommel schoenen ontvang je een paar kleurrijke slippers

Ontdek deze merken:
Jacques Britt een Duits merk dat gespecialiseerd is in herenhemden en alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. De hoge kwaliteit, de beste materialen, de subtiele  details en de uitstekende afwerking maken de hemden uniek.

Roy Robson is een Duits herenmerk dat gespecialiseerd is in kostuums, geklede broeken en blazers. De ontwerpen zijn traditioneel maar met moderne invloeden. Elk stuk is van hoogwaardige kwaliteit en de afwerking is tot de puntjes verzorgd.

Floris van Bommel is één van de oudste familiebedrijven in Nederland. Alleen het allerbeste is voor de ontwerpers goed genoeg. Het kwaliteitsmerk biedt een ruim assortiment schoenen en riemen voor de man die van perfectie houdt.

 

*Acties geldig van 5 t.e.m. 28 mei 2018, zolang de voorraad strekt. Bij aankoop van artikelen uit de lente- zomercollectie 2018.