Gesloten op zondag 19 augustus 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Late night shopping

Start: 19-10-2017 18:00
Eind: 19-10-2017 22:00

Deleye organiseert… Late Night Shopping!

Want geef toe… Shoppen wanneer de zon ondergaat in het gezellige schemerlicht… Dat is toch een heel andere shopervaring (en zo kan je ook ineens checken hoe die nieuwe outfit er ’s avonds uitziet)! Kom daarom zeker op donderdagavond 19 oktober langs om onze nieuwste herfst-wintercollecties te ontdekken.

In elk van onze drie winkels wordt het een gezellige avond, vergezeld van een hapje en een drankje, boordevol mode en inspiratie. Bovendien zal er een doorlopende modeshow* zijn én worden tal van jouw favoriete merken in de kijker gezet.

Met andere woorden… 19 oktober is hét perfecte moment om een gezellige vriendinnenavond te organiseren, de kleerkast van je man aan te vullen (en hem misschien zelfs mee te krijgen, er is immers een hapje en drankje voorzien) en/of dat ene perfecte jurkje te vinden waar je al zo lang naar op zoek bent! Daarbovenop - jaja, het is nog niet gedaan! - krijg je bij elke aankoop een goedgevulde goodiebag cadeau.

Dus, ja. Deze avond wordt absoluut een topper van formaat - en absoluut onmisbaar voor jou.

Tot snel!

 

*Modeshow in samenwerking met Atmos, Atos Lombardini, Due Amanti, Joseph RibkoffXandres, Giovane en Caroline Biss.

Bij aankoop van één of meerdere kledingstukken van de merken Ted Baker, Heart Mind, Lagerfeld, Scapa en Caroline Biss, krijg je er nog een cadeautje van het merk bovenop!*

*Voorwaarden in de winkel. Zolang de voorraad strekt.

I.s.m. Atmos, Atos Lomdinbari, Caroline Biss, Coco Mio, Diesel, Due Amanti, Essentiel, Giovane, Heart Mind, Jacques Britt, Julia June, Joseph RibkoffKarl Lagerfeld, Lagerfeld, Les Cordes, Raffaelo Rossi, Roy Robson, Scapa, Ted Baker, Twinset, Xandres en Zilton.