Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Blogpost

Nationaal Xandres weekend

Samen met Xandres steun je de Belgische livemuzieksector! Ontvang in het weekend van 12 tot 14 maart een gratis Plus one roséwijn bij je aankoop van Xandres. 

Als Belgisch modehuis wil Xandres nu meer dan ooit steun bieden aan jonge ondernemingen en talenten van eigen bodem. Omdat de Belgische muziekindustrie zwaar getroffen is door de coronacrisis, geven wij hen graag samen met Plus One en LIVE 2020 het nodige duwtje in de rug.

Voor elk blikje Plus One dat we bij een Xandres aankoop schenken gaat er 1 euro naar LIVE 2020, een fonds dat de Belgische live music scene ondersteunt. Zo kunnen we hopelijk snel weer samen genieten van onvergetelijke concerten en festivals!

Plus One is een heerlijk verfrissende roséwijn die je overal mee naartoe kan nemen. Zo maak je die momenten met je bubbel nog gezelliger én een tikje feestelijk. Bovendien laat je de muziekwereld er een stuk rooskleuriger uitzien!

Bazart frontman en mede-oprichter van Plus One Mathieu Terryn weet als geen ander hoe de Belgische muzieksector onder de huidige situatie lijdt.  “Normaal kan je op een evenement een ‘plus one’ meenemen, nu kan je er de evenementensector mee steunen”, zegt Mathieu.

Shop nu

Xandres


Xandres is een op en top Belgisch modelabel, staat voor kwaliteit en aandacht voor details. Xandres brengt mode voor vrouwen met een persoonlijke stijl. Gekleed, maar ook smart casual, geraffineerd en altijd met pit. 

Initiatieven als deze kunnen we bij Xandres alleen maar toejuichen. Daarom dragen we graag ons steentje bij. Locals supporting locals! En eerlijk, shoppen, wijn drinken en op die manier de Belgische muziekindustrie steunen? Cheers to that! 

*Actie geldig op 12/03 t.e.m. 14/03 op artikelen uit de lente-zomercollectie 2021 van Xandres, zolang de voorraad strekt.