Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Blogpost

Nationaal Xandres weekend

Ontvang een Philips ontpiller bij aankoop van een Xandres trui. 

Xandres zet als Belgisch modehuis al decennia in op tijdloze, effortless chic kleding in kwaliteitsvolle materialen en stoffen. Kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en topmerken van eigen bodem is in coronatijden meer dan ooit belangrijk. 

Tijdens het weekend van 2 - 3 oktober is het de Nationale Xandres Weekend. Om dit te vieren, wou Xandres iets speciaal en vonden ze opnieuw de ideale partner bij Philips. Want op een eenvoudige én duurzame manier zorg dragen voor je kleding is een kolfje naar de hand van dit toonaangevende bedrijf in gezondheidstechnologie.

Xandres en Philips willen beide de levensduur van kleding verlengen in het kader van slow fashion. Daarom geven we iedere klant tijdens het Nationaal Xandres Weekend van 2 - 3 oktober een Philips ontpiller bij aankoop van minimum 1 trui van Xandres. Dit zolang de voorraad strekt.

Bij het dragen en wassen van knitwear is er wrijving van de stof en wikkelen vezels zich rond elkaar aan de oppervlakte. Hierdoor ontstaan kleine pluisjes of pillen.

Tijdens het dragen van je kleding ontstaan pillen vooral op plaatsen waar veel wrijving plaatsvindt: onder de oksels, op de ellebogen, in de hals en op het zitvlak (bijvoorbeeld bij jurken en rokken). Daarnaast is de ene stof gevoeliger voor pillen dan de anderen. Wol is het meest gevoelig voor pillen, maar ook acryl, polyester en viscose zijn 'pluisgevoelige' stoffen.

Shop nu

Xandres


Xandres is een op en top Belgisch modelabel, staat voor kwaliteit en aandacht voor details. Xandres brengt mode voor vrouwen met een persoonlijke stijl. Gekleed, maar ook smart casual, geraffineerd en altijd met pit. 

*Actie geldig van 2 - 3 oktober bij aankoop van een trui uit de herfst-wintercollectie 2021 van Xandres, zolang de voorraad strekt.