Christmas is coming... Ontdek onze cadeautips hier!

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Miss Leod

Wis alle filters
Toepassen

Miss Leod

Welk meisje droomt niet van een romantisch kleedje die uitwaaiert bij het ronddraaien? Bij Miss Leod wordt die fantasie werkelijkheid. Miss Leod, een Italiaanse meisjescollectie voor wie z’n communie of lentefeest doet. De communie- en lentefeestkleding van Miss Leod voor meisjes is steeds romantisch getint met oog voor detail.

Prachtige, betoverende kleedjes afgewerkt met parels, strikken, bloemen of strass zijn kenmerkend voor Miss Leod. De kleedjes zijn vervaardigd uit de beste materialen en de mooiste communiekleuren.

Voor communie of lentefeest scoren meisjes steeds met Miss Leod

Het modehuis Deleye heeft een zeer uitgebreid en exclusief assortiment in communie- en lentefeestkleding. Van de komende communie- en lentefeestcollectie krijgt u werkelijk lentekriebels in uw buik. Van stoer tot casual, romantisch of hip, bij ons vindt u het allemaal. Bovendien biedt Deleye ook communiekleding voor de mama’s en de papa’s aan.

Zowel online op Deleye.be als in onze winkels kunt u een divers en heel ruim aanbod kleding, schoenen en accessoires van gerenommeerde en opkomende merken aankopen. Ons team, zowel in onze fysieke winkels als het webteam, staat altijd paraat voor gepersonaliseerd advies dat steeds vrijblijvend is. Maak u dochters droom werkelijkheid en kom de fantastische, feeërieke communiecollectie van Miss Leod bekijken en passen bij Deleye!