Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Xandres Iconic

8 producten

per pagina
Xandres Iconic

8 producten

per pagina

Xandres Iconic capsulecollectie dames

Iconic is een capsulecollectie van 12 onsterfelijke items met een uitgepuurde Xandres-signatuur,
die onverbloemd buiten de lijntjes van schoonheid kleuren. Tijdloze eenvoud, rebelse vrouwelijkheid, de perfecte pasvorm en compromisloze kwaliteit: de identiteit van Xandres zit in elk design vervat. Een verhaal over diversiteit en een ode aan de vrouw in al haar vormen. In ICONIC valt alles samen waar Xandres voor staat. Elk stuk echoot 50 jaar van craftwomanship, knowhow, de groei naar diversiteit. De veranderingen, maar ook de vaste waarden. De collectie is een moderne interpretatie van onsterfelijke designs die de tand des tijds hebben doorstaan, seizoen na seizoen door Xandres geperfectioneerd.

Naast de seizoenscollectie van Xandres, zijn we helemaal verkocht van de Iconic-collectie.
De items zijn krachtig, naturel en puur, vrouwelijk met een ruw randje. Stuk voor stuk iconische kledingstukken die bij Deleye natuurlijk niet mogen ontbreken. 

Deleye, een naam om te dragen

Check de nieuwste mode op Deleye.be. We bieden een heel ruim en variërend aanbod kwalitatieve mode aan voor gans het gezin. Ons aanbod is bijzonder groot, zowel voor damesheren, tieners als voor kinderen. We kleden je van kop tot teen. Naast ons uitgebreid aanbod kleding bieden we je ook bijpassende schoenen en accessoires aan van veel bekende en opkomende merken. Mode naar ieders stijl en budget. Heb je vragen omtrent een artikel of over het bestellen? Aarzel niet om ons te contacteren. Onze klantendienst kan je op veel manieren bereiken.

Heb je een Xandres Iconic outfit gevonden die je wenst aan te kopen? Bij Deleye kan dit gemakkelijk, snel en heel veilig en bovendien op elk moment van de dag. Je hebt keuze uit diverse veilige betaalmogelijkheden. Na betaling verwerken we je pakketje zo snel als mogelijk. Je hebt keuze uit thuislevering, naar postpunt, naar adres naar keuze of afhaling in een van onze fysieke winkels te RoeselareBrugge of Kuurne.

Niet tevreden? Verkeerde maat? Geen probleem. We bieden je gratis retourrecht aan na je aankoop.