Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Warrior Shanghai

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Warrior Shanghai sneakers

Warrior Shanghai is een schoenmerk opgericht in Shanghai in 1927. Een vedette in de sneakerwereld. Deze sneakers werden oorspronkelijk voornamelijk gedragen door basketballers. De simpliciteit van de Warrior sneaker maakt hem tot de perfecte sneaker voor elk seizoen. Op wat details na, is het een heel simpele schoen. Sportschoenen zijn altijd de voorloper geweest van lifestyletrends. Dit is de reden waarom Warrior Shanghai vandaag de dag nog steeds relevant is. De impact ervan gaat verder dan het basketbalveld, aangezien Warrior Shanghai schoenen zowel bij beroemde atleten als bij gewone mensen populair zijn. Tegenwoordig maken de Warrior Shanghai sneakers deel uit van de straatcultuur, het is een hype. Met een paar sneakers van Warrior Shanghai ga je uniek de straat op. Warrior Shanghai sneakers zijn comfortabel om te dragen, kwalitatief, duurzaam en toch heel betaalbaar. Het klassieke WB-1 model wordt vandaag de dag nog steeds veel gedragen en is in verschillende kleuren te verkrijgen. Ontdek de actuele collectie schoenen van Warrior voor dames en heren in onze shops of online.

Warrior Shanghai, comfortabel en duurzaam. Laat je verrassen door ons ruim aanbod sneakers voor dames en heren.

Deleye, eene naam om te dragen 

Al decennia lang is Deleye een icoon in West-Vlaanderen op gebied van mode. In onze gezellige shops voel je je meteen thuis. De sfeer gecombineerd met de mooiste collecties kleding, schoenen en accessoires en de persoonlijke service : wie wordt daar nu niet blij van? Elk seizoen doet ons team haar best de allermooiste collecties voor je te selecteren. We hebben heel veel stijlen. Mode voor de zakenman en zakenvrouw, voor wie houdt van een leuke party, voor alledaags. Onze winkels zijn vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een gratis, ruime parking voor de deur. Daarnaast hebben we ook een bloeiende en actuele webshop. Blijf op de hoogte van de laatste trends en onze evenementen door Deleye te volgen op Instagram en Facebook. Meld je aan op onze nieuwsbrief om als eerste van dit alles op de hoogte te zijn. Tweemaal per jaar organiseren we een outletverkoop. Misschien is er een artikel die je steeds wilde aanschaffen en nu aan een veel lagere prijs kunt shoppen. Met een beetje geluk zit je maat er nog tussen. Deleye heeft mode voor gans het gezin. Meer dan 300 gekende en opkomende Belgische en internationale topmerken. Laat je verrassen door ons ruim en gevarieerd aanbod kleding, schoenen en accessoires voor dames, heren, meisjes en jongens.