Veja

38 artikelen

per pagina

38 artikelen

per pagina

Veja sneakers

Het Franse schoenmerk Veja is basically de meest groene en modieuze van alle sneakers. Veja zet belangen zoals ecologische producten en eerlijke handelsvoorwaarden centraal. Veja werkt samen met sociale verenigingen in Brazilië en Frankrijk. Veja staat gekend voor hele leuke, minimalistische sneakers die op een verantwoorde manier zijn geproduceerd. Zo wordt gebruik gemaakt van wild rubber, bio-katoen en plantaardig gelooid leder. Dit resulteert in tijdloze en duurzame sneakers die de wereld veroverd hebben. Het grootste deel van de Veja sneakers zijn van leder gemaakt. Veja werkt samen met een leerlooierij die onder strenge controle staat en gecertificeerd is. Het merk blijft zoeken naar nog “groenere” manieren om het productieproces verder te verduurzamen. Veja produceert sneakers voor zowel dames als heren. Naast de iconische platte Veja’s kun je ook kiezen voor een hoger model. De Veja sneakers combineren mooie vormen en unieke designs voor jouw dagelijkse dosis style. Leuk om te weten is dat Veja groot geworden is zonder marketingbudget en traditionele advertenties en dit was een bewuste keuze. Hun doel was en is om te investeren in biologische, productie en de salarissen van boeren en werknemers door juist het advertentiebudget te schrappen. Om hun sneakers te produceren zijn ze vijf tot zeven keer meer kwijt dan hun concurrenten maar omdat ze niet aan adverteren doen komen ze toch op dezelfde prijs uit als andere grote merken. De wereld houdt van Veja, zowel van de boodschap als van de look. Zelfs de groten der aarde zoals Kate Middleton en de Franse president zijn er fan van.

Verbeter de wereld, shop Veja! Match met een paar leuke dames- of herenkousen!                     

Deleye, een naam om te dragen

Laat jij je ook verrassen door het misschien wel meest duurzame sneakermerk van dit moment? Veja shoes zijn zowel in onze fysieke winkels te Roeselare, Brugge en Kuurne te verkrijgen als online in onze webshop. Onze shops zijn gemakkelijk bereikbaar. Ze liggen net buiten de stadskern en hebben een ruime parking vlakbij de deur. Onze webshop is heel ruim en biedt hetzelfde assortiment aan als onze winkels. Je betaalt geen verzendkosten vanaf een aankoopbedrag van 90Euro en je kan gratis retourneren tot 30 dagen na aankoop.

Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst is vlot bereikbaar via verschillende kanalen. Onze professionele medewerkers doen er alles aan om zo snel als mogelijk een oplossing te vinden voor je probleem of een antwoord te geven op je vraag.
Wil je op de hoogte gehouden worden van de allernieuwste trends en van nieuwe artikelen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.