Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Vans

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vans vrijetijdskleding, schoenen en accessoires

Vans, een wereldwijde referentie in de mode-industrie, en ja wij zijn fan van het Amerikaanse merk. Reeds meer dan 50 jaar gekend om de hippe schoenen en ook omwille van de toffe vrijetijdskleding en accessoires. We gaan terug in de tijd. In 1966 had oprichter Paul Van Doren een idee. Schoenen ontwerpen rechtstreeks voor de consument, zonder tussenpersoon. Hij en zijn broer en twee zakenpartners openden de Van Doren Rubber Company in Californië. De Vans 44# Deck Shoe, nu bekend als de Authentic werd geboren. De Vans vielen heel goed in de smaak. Ze maakten verschillende stijlen en vooral bij de skaters, de surfers en de snowboarders waren ze populair. Bij de surfers was dit vooral door de prima grip van de zool. Ruim 50 jaar later zijn ze niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Hun klassiekers hebben gretig aftrek bij het grote publiek. De schoenen zijn gekend om hun gemakkelijke instap, de kwaliteit en hun authentiek karakter. De sneakers kunnen gedragen worden op een avond onder vrienden en in je vrije tijd. Naast de gekende vrijetijdsschoenen heeft Vans ook een heel ruim aanbod kleding en accessoires. Net als de schoenen van prima kwaliteit. Je hoeft geen skater te zijn om Vans kleding te dragen. De collecties zijn steeds heel eigentijds, draagbaar en hebben een nonchalante look.

Ontdek bij Deleye een heel ruim aanbod herenschoenen in diverse stijlen! Hippe vrijetijdsschoenen en toffe kleding!

Deleye, een naam om te dragen 

Ontdek in onze onlineshop www.deleye.be het hippe, Amerikaanse topmerk Vans. Top schoenen, kleding en accessoires voor in je vrije tijd. Online aankopen bij Deleye kan snel, gemakkelijk en heel veilig. Je hebt keuze uit diverse betaalmogelijkheden die 100% veilig verlopen. We behandelen je aankoop steeds zo snel als mogelijk. Is je aankoop niet zoals je het verwacht hebt? Is het de verkeerde maat? Dan kan je het steeds gratis ruilen of terugsturen, ook vanuit Nederland. Onze klantendienst is trouwens ook heel gemakkelijk via verschillende kanalen te bereiken. Professionele medewerkers staan steeds klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Onze webshop heeft een uitstekende reputatie dus aarzel niet om jouw favoriete garderobe bij ons aan te kopen. Pas je liever onmiddellijk? Wij hebben 3 vestigingen te Roeselare, Brugge en Kuurne waar je met of zonder hulp van medewerkers op zoek kunt gaan naar een volledige outfit. Naast een heel uitgebreide collectie kleding hebben we ook schoenen en accessoires voor gans het gezin. Deleye wenst je veel shopping fun!