Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Valmax

Geen producten gevonden voor deze selectie.
"

ValMax meisjeskleding online

ValMax, het exclusieve Italiaanse luxueuze meisjeskledingmerk ontwerpt sedert 1959 en is gespecialiseerd in communie- en lentefeestkledij. De belangrijkste kenmerken van het merk zijn de tijdloze elegante, de mooie pasteltinten, de fantastische details en vooral het gebruik van exclusieve stoffen. Meisjes voelen zich echte prinsessen bij het dragen van een ValMax jurk. De communie- en lentefeestcollecti is subliem. Het merk biedt een exclusieve, romantische collectie in hoogwaardige materialen met verfijnde details. 

We hebben ook bijpassende accessoires.

Deleye heeft een ruim en divers aanbod communie- en lentefeestkleding in collectie!

Kinderen zijn onze oogappels en verdienen  alleen maar de beste kinderkleding. Alleen maar gerenommeerde merken van bijzondere goede kwaliteit aan een juiste prijs biedt Deleye u aan. Daarom kan je ook ValMax aankopen in onze filialen te Roeselare, Brugge en Kuurne  en op onze webwinkel. Dit merk online kopen is super eenvoudig en snel in huis! Betalen kan 100% veilig met de meest gebruikte betaalmethoden. Het hele team van Deleye werkt steeds vol enthousiasme om in de snelle modewereld de nieuwste trends te ontdekken en topmerken in te kopen. Dankzij hun inzet is de collectie altijd up -to -date en kunnen we je steeds adviseren over de laatste modetrends.

Happy shopping girls!

"