Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Summum

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Summum damescollectie 

Summum, het merk voor de stijlvolle en eigentijdse vrouw. Summum werd in 1998 opgericht door het Amsterdamse koppel Jos en Jorien Wijker. Summum is een cool Amsterdams label met een internationale uitstraling. Van een geheime formule voor het succes is niet echt te spreken. Het is de combinatie van het Nederlands karakter gecombineerd met internationale trends waardoor de fans zich zo goed voelen in de Summum kleding. De collecties zijn een tikkeltje stoer met een romantische knipoog & lief, met een edgy finish. Summum woman staat voor klasse en is ontworpen voor de modebewuste vrouw. De kledingcollectie is over  het algemeen kleurrijk en bevat unieke prints. Summum biedt ready-to-wear collecties aan die niet seizoensgebonden zijn. Summum dameskleding staat ook voor duurzaamheid. Met hun missie “Care for Aware” willen ze mensen echt bewust maken van het belang van duurzaamheid in ondernemerschap, de producten en de lifestyle. Summum kleding past wat betreft pasvorm perfect bij de Belgische en Nederlandse vrouw. Meestal valt de kleding iets ruimer. De collectie van Summum bij Deleye is ruim en divers. Afhankelijk van seizoen hebben we prachtige blouses, tijdloze cardigans, modieuze broeken, jurken, truien… Alles van prima kwaliteit en met oog voor afwerking. Kun jij je in Summum herkennen? Neem dan snel een kijkje bij Deleye naar de Summum damesfashion.

Straal met een outfit van Summum! Combineer jouw outfit met een accessoire die perfect matcht!

Deleye, een naam om te dragen

Deleye is een familiebedrijf dat reeds decennia lang naam en faam draagt in West-Vlaanderen. We hebben drie fysieke winkels. Te Roeselare, Brugge en Kuurne verwelkomen we je graag en helpen we heel vrijblijvend in jouw zoektocht naar je nieuwe outfit. Daarnaast hebben we ook een bloeiende webshop.  Meer dan 300 gekende en opkomende Belgische en internationale modemerken voor gans het gezin bieden we je aan. We streven er niet alleen naar om klanten tevreden te stellen, we willen jullie ook gelukkig maken. Vanzelfsprekend met je uiteindelijke aankoop, maar minstens zo zeer in het hele traject tot die aankoop. Dit doen we via eerlijk en vakkundig advies tot gemakkelijke en veilige betaling en, indien nodig, via retour weer terug. We willen gelukkige klanten.
Onze winkels zijn vlot bereikbaar, net buiten de stadscentra, en we hebben een ruime parking. We zijn elke dag geopend, ook op zondagmorgen. Op zondagnamiddag en maandagmorgen nemen we even rust. Heb je geen tijd om even langs te komen of shop je gewoon graag online? Onze webshop is elke dag open, 7 op 7, 24h op 24. We hebben unieke collecties voor unieke klanten!