Skall Studio

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Skall Studio

Skall Studio is een Deens fashionlabel opgericht in 2014 door de zussen Julie en Marie Skall. Skall Studio is een bewust merk, duurzaam dus. Deze zusjes zijn bijzonder verbonden met de natuur en dit merk je aan de ontwerpen. Ze wonen beide aan de zee en worden nog dagelijks geïnspireerd door het bovennatuurlijke landschap. Het is als het ware een family story waarin de natuur, dieren en mensen van elkaar konden profiteren in een eenvoudig circulair systeem en van de eenvoudige manier van leven van hun voorouders. Het is een waarde die ze in hun kleding willen meegeven. Skall Studio werkt met duurzame, natuurlijke materialen zoals biologisch katoen, Deense wol, linnen en gerecycled kasjmier. Skall Studio maakt nooit gebruik van dierenhuiden en bont, een bewuste keuze. De ontwerpers zijn bekend om hun creaties in Deense wol. Die worden geproduceerd in Deense spinnerijen. Een manier om vakmanschap en lokale productie te ondersteunen. Skall Studio staat voor duurzame kleding over de ganse lijn. Kleding die gemaakt is om lang mee te gaan, waardoor ze een investering zijn in jouw garderobe en worden gedragen door jong en minder jong. De stijl is tijdloos, klassiek, indirect met een vleugje romantiek en een bohemian twist. Laat je verrassen door de actuele Skall Studio collectie bij Deleye.

Skall Studio, duurzaam Deens fashionlabel voor dames.

Combineer met een paar stijlvolle schoenen.

Deleye is fan van Scandinavische merken. Modemerken uit het hoge Noorden ontwerpen en produceren basics om van te dromen en de allermooiste accessoires. Mooi door hun eenvoud en oog voor detail. Scandinavische merken zijn uniek en herkenbaar. Ze zijn hot. Het is praktisch onmogelijk dat je als vrouw geen enkel item in je garderobe hangen hebt van een Scandinavisch merk. Denemarken en Zweden zijn koplopers in de Scandinavische kledingindustrie. Deleye heeft een heel ruim aanbod Scandinavische merken. Daarnaast natuurlijk ook Italiaans, Duitse, Nederlandse, Franse… en niet te vergeten onze prachtige Belgische merken waar we zo trots op zijn. Deleye heeft mode voor gans het gezin, vele stijlen, merken en naar ieders budget. Met ons getrainde oog voor hoogwaardige mode helpen we elk het leven vrolijker te maken. Om onze klanten de hoogste kwaliteit aan te bieden hechten we bijzondere aandacht aan de selectie van onze collecties door op een doordachte, instinctieve manier aan te kopen. We volgen de trends op de voet. Bij Deleye shop je op de manier die je zelf wilt. Fysiek of online. Nog steeds heel veel mensen houden van fysiek shoppen. Deleye heeft drie winkels. Te Roeselare, Brugge en Kuurne. Daarnaast een bloeiende webshop die steeds heel actueel is. Ontdek Skall Studio bij Deleye en laat je verleiden.

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.