Pedro Miralles

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pedro Miralles collectie online

Damesschoenen van Pedro Miralles zijn van uitstekende kwaliteit. Pedro Miralles is Spaans en het biedt een divers aanbod damesschoenen aan voor elk moment van de dag en voor elke gelegenheid. Ze zitten niet alleen heel comfortabel, ze zien er ook prachtig uit. Elk seizoen selecteert Deleye de allermooiste modellen en kleuren. De collecties zijn steeds ruim en divers. Afhankelijk van seizoen hebben we een diversiteit aan laarzen, pumps, sandalen,...

Deleye heeft ook bijpassende damestassen!

De schoenen van Pedro Miralles zijn trendy en comfortabel om te dragen!

Wil je smaakvolle, hoogwaardige schoenen die heel comfortabel lopen? Twijfel dan niet en kies voor Pedro Miralles. Bij Deleye vind je steeds de laatste nieuwe trends! Kom een kijkje nemen naar onze uitgebreide collectie schoenen, kleding, handtassen en accessoires en dat voor gans het gezin. Op Deleye.be kan je steeds snel, gemakkelijk en veilig je schoenen van je dromen aankopen. Als je, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met je aankoop, of een maatje grote of kleiner nodig hebt, kan je gedurende 30 dagen het artikel gratis retourneren . Heb je nog vragen over je bestelling,betalen, prijzen, levering, retouren of een andere vraag? Je kunt ons steeds telefonisch contacteren of via webshop@deleye.be. We trachten je steeds zo snel mogelijk een antwoord te bezorgen. 

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.