Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Olow

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Olow herenkledij

Olow is een Frans merk voor authentieke mannen die het leven voluit leven. Het label startte met ontwerpen en produceren van enkel grafische t-shirts. Het groeide al snel uit tot een kledingmerk met een ruim assortiment aan t-shirts, sweaters, jassen en nog heel veel meer. Twee beste vrienden, Mathieu en Valentin zijn het duo die achter Olow staan. Beide waren twee studenten communicatie die zich heel graag bezighielden met creatieve projecten. Het merk gebruikt graag biokatoen, wol en linnen. Olow is een duurzaam label. Het wil in de toekomst ook een eigen recyclage plan ontwikkelen om de gedragen kleding terug in de kringloop te brengen en willen ze gebruik maken van biologisch afbreekbare verpakkingen. Daarnaast wordt de kleding ook binnen Europa geproduceerd met strikte arbeidswetgeving. Olow kleding is van hoogstaande kwaliteit en heeft een trendy look.

Ontdek Olow herenkleding bij Deleye en laat je verrassen! Olow, Frans merk voor heren. Combineer jouw OLOW outfit met een paar toffe sneakers!

Deleye, een naam om te dragen 

Bij Deleye vind je herenkleding voor elke gelegenheid en voor elke stijl. Het maakt niet uit waarnaar je zoekt, de mooiste outfits voor heren vind je gewoon bij ons. Een man moet steeds een basisgarderobe hebben met een combinatie van vrijetijdskleding en werkkleding. Die werkkleding kan zowel een casual outfit zijn als een zakelijke look. Deleye is ook gespecialiseerd in gelegenheidskleding. Dankzij onze kostuumcollectie gaan we overal en altijd met je mee en ben je steeds goed gekleed. Stel je eigen ensemble samen aan de hand van een herenhemd, een broek en een vest. Naast herenkleding heeft Deleye ook een heel ruim aanbod herenschoenen en accessoires.

Shoppen bij Deleye, dat is thuiskomen met een glimlach. Door helemaal jezelf te kunnen zijn, op en top bediend te worden en verleid te worden door onze ruime collecties van veel gekende merken. Deleye heeft meer dan 300 Belgische en internationale modemerken. Luxe merken, populaire merken en opkomende merken. Bij Deleye kan je zowel shoppen in onze fysieke shops te Roeselare, Brugge en Kuurne of op www.deleye.be. De collecties zijn steeds actueel. Nieuwe artikelen worden heel snel online geplaatst. Op onze website hebben we ook een outlet rubriek. Misschien is er wel een item die je altijd al wenste en die je nu aan een veel lagere prijs kunt aanschaffen. Met een beetje geluk hebben we het nog in jouw maat. Onze klantenservice is ook heel gemakkelijk te bereiken en we bieden topservice. Via chat, mail, contactformulier of telefonisch kun je onze klantendienst snel bereiken. Voor welke vraag ook of voor een opmerking kan je ons steeds contacteren. Onze fysieke shops zijn elke dag geopend, OP zondagnamiddag en maandagvoormiddag nemen we even rust. In onze webshop shop je wanneer het je uitkomt, 24h op 24, 7 dagen op 7. Shop nu snel jouw favoriete Olow artikel.