Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Nunoo Bags

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nunoo Bags handtassen

Het populaire Deense merk van tassen Nunoo is in 2015 opgericht door de zussen Pia en Naja Silfen. Na enkele jaren was het reeds een volwaardig bedrijf met het hoofdkantoor in het hart van Kopenhagen. Ze streven naar het ontwerpen en produceren van hoogwaardige, trendy tassen aan een betaalbare prijs. Ze halen hun inspiratie uit het bruisende stadsleven, de constante drukte en de Deense mode. Nunoo bags hebben een uniek design en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De waanzinnig modieuze en funky designertassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Nunoo is het tassenmerk onder de influencers. De collectie is enorm en gevarieerd, wat betreft model en kleur. Voor ieder wat wils. Sterker nog : de kans is groot dat je ze allemaal wilt. Nunoo zet zich ook in voor de ontwikkeling van de SDG’s ( duurzame ontwikkelingsdoelen). Hierbij moet je denken aan doelen zoals gendergelijkheid, schoonwater en sanitaire voorzieningen , waardig werk en economische groei, klimaatactie, betaalbare en duurzame energie, leven in het water, leven op het land en ongelijkheid verminderen. Ze ondersteunen ook een school voor gehandicapte tieners in India en ook de lokale productie in India door hen non-profit collectie te laten maken door vrouwen in dorpen waar de werkgelegenheid schaars is. Shop nu bij Deleye een hippe Nunoo tas. Wat je kledingstijl ook mag zijn, iedereen kan een passende tas vinden in de collectie van Nunoo!

Combineer je tas met een ander, leuk accessoire. Shop nu jouw hippe Nunoo tassen bij Deleye!

Deleye, een naam om te dragen 

De verkoop van Deense mode is een echte hype. Mode uit het Hoge Noorden is enorm populair. De minimalistische Scandinavische stijl veroverde jaren geleden al het straatbeeld. Blader je of scrol je door een willekeurig modemagazine of modesite en het valt op dat het specifiek Deense merken zijn die populair zijn. Een reden van de populariteit van Deense mode wordt ook toegeschreven aan de prijs-kwaliteitsverhouding. Sommige gekende Deense merken zijn dan niet spotgoedkoop, in vergelijking met veel andere high fashion labels zijn ze wel best betaalbaar. Naast de Deense kledingmode winnen ook de Deense accessoires aan populariteit. Ze hebben dezelfde typerende kenmerken als de kleding. Daartoe behoort ook het topmerk Nunoo. Shop Nunoo bags bij Deleye of op Deleye.be. We zijn een familiebedrijf die reeds decennia lang de actueelste mode aanbieden voor zowel dames, heren, jongens als meisjes. Zowel online als in onze fysieke winkels hebben we meer dan 300 merken. Zowel basic merken als designermerken, voor elke gelegenheid en in diverse prijsklassen. Shop je favoriete outfit bij Deleye!